סקירה : CMF Buds Pro 2 – אני והבאדי שלי

CMF Buds Pro 2 – מי שקצת עוקב אחר הסקירות שלי הצליח בוודאי להבין מזמן שיש לי אהדה ברורה ליצרני הגאדג׳טים שמתחשבים בכיסם של המשתמשים הנאמנים שלהם. אלה שלא יקריבו שימוש בטכנולוגיות מתקדמות ועיצוב חדשני לטובת עשיית רווח של עוד כמה דולרים. אחת מהחברות הללו שממוקמת גבוה ברשימה שלי היא ללא ספק CMF, תת-מותג של חברת Nothing. למי שלא זוכר, Nothing נוסדה על ידי קרל פיי, ממייסדי OnePlus. ועוד תזכורת למשמעות צירוף 3 האותיות: הן עבור COLOR, MATERIAL ו- FINISH. ואכן, החברה מצהירה בגלוי במוטו שלה כי היא ״מכוונת לייצר מוצרים מעוצבים יותר במחיר נגיש עם חוויית משתמש ללא פשרות״.

הגעתן לסקירה של אוזניות ה- CMF by Nothing Buds Pro 2 איפשר לי לבדוק את הגישה מקרוב. רציתי אותן באדום. זה נכון. יש לי אייפון אדום, אז למה לא לצרף אליו לסט תואם את האוזניות בצבע האדום הלוהט שמציעה החברה? אבל, הגיעו ב…שחור. לא נורא.

>> הצטרפו לערוץ הטלגרם של טכנולוגיה ואנשים

עיצוב

הדבר שהכי בלט עם הוצאת האוזניות מאריזת הקרטון הסולידית, היה חוגה שנמצאת על מארז הטעינה – ועל כך בהמשך. האוזניות עצמן מזכירות לא מעט דגמים של חברות מתחרות ומפגינות נתון מרשים אחד: משקל של 4.9 גרם לאוזניה שמסתירה Bass Driver של 11 מ״מ, המשודך לטוויטר 6 מ״מ micro-planar. הישיבה באוזן, או לפחות באוזניים שלי – הייתה לא פחות ממושלמת והשליטה על האוזניות עצמן התגלתה כנוחה ויעילה. השימוש לאורך זמן לא עיצבן ואו עייף, או גרם לאי נוחות.

מצד העיצוב – ובמיוחד של המארז – יש כאן לא מעט חדשנות. הקופסה עצמה מרובעת עם קצוות מעוגלים, החומר (פלסטיק רך) מרגיש סופר-איכותי ונעים למגע והחוגה שעל מארז הטעינה בצבע מתכת יוקרתי, מסתובבת אך גם לחיצה והיא נותנת לא מעט שליטה על פונקציות חשובות בלי לפתוח אפליקציה או לגעת באוזניות עצמן. איך כל זה עובד? לא רע בכלל ואפילו התגלה כמאוד שימושי. ניתן לשחק עם עוצמת הקול באמצעות החוגה, לעצור את הניגון, לעבור בין מצבי ביטול קול אקטיבי על ידי לחיצה כפולה וכד׳. הטעינה מתבצעת באמצעות כבל מסופק של USB-C. נורת חיווי לצד חריץ הטעינה מספקת אינדיקציה למצב הטעינה.

>> הצטרפו לערוץ הטלגרם של טכנולוגיה ואנשים

CMF Buds Pro 2 – איכות הקול

מה יש לומר – מעולה. אולי לא כמו אוזניות האפל הקבועות שלי, אבל בהחלט הפתעה נעימה. הבאסים מרשימים ואיכות הצליל מפתיעה (במיוחד שנזכרים מדי פעם בתגית המחיר הנוחה). אלמנט מסייע להתאמה הוא האפליקציה Nothing X שמאפשרת לשלוט בלא מעט מדדים ובקרים.

אלמנט אחד שלא עבר אצלי חלק היה המעבר בין מצב Transparency לבין מצב ה-ANC המבודד. יש אמנם הבדלים קלים, אבל, לא ממש משמעותיים. האוזניות מגיעות עם ביטול רעשים אקטיבי היברידי, שלפי היצרנית מבטיח להשתיק רעשים של עד 5KHz עד למצב של -50Db. לכל אוזניה יש 3 מיקרופונים שאמורים לסייע לאלגוריתמים לעשות את העבודה. כמו במרבית אוזניות המצויידות ב-ANC, מצב ה-Transparency נותן לשמוע גם מה קורה מסביב ומצב בידוד מלא אמור לנתק אותך לחלוטין מרעשי הרקע. כאן כאמור ההבדלים לא היו גדולים בין מצבי ה-ANC השונים.

באפליקציה ניתן לבחור באחד מחמישה מצבי שמע שנקבעו מראש – פופ, רוק, קלאסית, אלקטרונית וקולות מתוגברים – כמו גם מצב ייעודי של DIRAC Opteo EQ שעבורי נשמע לא רע בכלל. למי שלא סומך על מצבים שאחרים מכתיבים יכול לשחק לבד עם ה-EQ.

ומילה על ה-DIRAC Opteo: היצרנית מציינת ש-Nothing ו-Dirac סיפקו את כוונון הסאונד. Dirac פיתחה אלגוריתמים ושיטות מדידה שונות לתיקון עיוותים, תהודה ואי סדרים אקוסטיים אחרים במערכות שמע (אוזניות, מכשירים ניידים ומכוניות) שנגרמות מהעיצוב והסביבה בה המכשירים פועלים.

ה-CMF Buds Pro 2 משתמשים בטכנולוגיית Opteo , שנועדה לתרום לאופטימיזציה של סאונד דיגיטלי ובכך לשפר משמעותית את איכות הצליל שלהם. זה אמור להוביל לשחזור צליל מדויק, מאוזן וברור יותר. תיקון תגובות הדחף, השימוש בדחיסה דינמית רב-פס ובס וירטואלי נועדו לפצות על החסרונות של רמקולים קטנים.

>> הצטרפו לערוץ הטלגרם של טכנולוגיה ואנשים

קישוריות
בלוטות׳ 5.3, Google Fast Pair וגם Microsoft Swift Pair, ולי כמשתמש אייפון, העסק עבד נפלא. הצימוד הראשוני לקח חצי דקה ומאותו רגע לא נרשמה כל תקלה בהתחברות לטלפון.

חיי סוללה
כאן הסוללות הפגיזו בגדול. בשימוש ״סטנדרטי״ נרשמו בקירוב כ-7 שעות שימוש רציף של שמיעת מוסיקה וכ-5 שעות של שיחה עם ANC פעיל, או 11 שעות של האזנה למוסיקה ושיחות ללא פונקציית ה-ANC. מרשים ביותר והרבה מעבר למה שאני רגיל. עם שימוש בטעינה של המארז ניתן בקלות להגיע למעל 40 שעות של האזנה.

הטעינה עצמה של האוזניות למצב מאפס ל-100 לוקחת כשעה.

עמידות
האוזניות העדינות למראה וקלות המשקל מגיעות עם תו תקן של IP55, בהחלט הולם להליכות מהירות בחוץ כמו גם חדר כושר לא מיוזע במיוחד.

זמינות ומחיר

ניתן להשיג בצבעים : שחור , לבן , כתום וכחול במחיר של 329 ש"ח ברשת חנויות באג.

לסיכום
ה- Buds Pro 2 הם True Wireless In-Ears מרשימים במחיר סביר. הן מציעות כמות מרשימה של אופציות שימוש, מה שהופך אותן לבחירה מצוינת עבור כל מי שמחפש אוזניות TWS איכותיות שלא מזיקות לכיס. מארז הטעינה עם ה-Smart Dial וכוונון הסאונד של Dirac בהחלט ראויים לציון. למרות חולשות קלות בצד השתקת קולות הסביבה, Buds Pro 2 מציע תמורה מצוינת לכסף.

שתפו את הכתבה:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

כתבות נוספות

רימיני סטריט ו-ServiceNow בשת"פ למקסום ערך וחיסכון ב-ERP
רימיני סטריט ו-ServiceNow בשת"פ למקסום ערך וחיסכון ב-ERP
סקירה : CMF Buds Pro 2 – אני והבאדי שלי
סקירה : CMF Buds Pro 2 – אני והבאדי שלי
השקה : Epson EH-Q – מקרני לייזר 4K עם תצוגה עד 1000 אינץ
השקה : Epson EH-Q – מקרני לייזר 4K עם תצוגה עד 1000 אינץ
סקירה: תחנת עגינה Lenovo USB-C Slim Travel Dock
סקירה: תחנת עגינה Lenovo USB-C Slim Travel Dock
סקירה: Logitech MX Brio – מצלמת רשת 4K עם תכונות מתקדמות
סקירה: Logitech MX Brio – מצלמת רשת 4K עם תכונות מתקדמות
INTEL ו-AMD מקימות קבוצת ייעוץ לקידום חדשנות במערכת x86
INTEL ו-AMD מקימות קבוצת ייעוץ לקידום חדשנות במערכת x86
ביקורת אוזניות הגיימינג HyperX Cloudx stinger 2
ביקורת אוזניות הגיימינג HyperX Cloudx stinger 2
previous arrow
next arrow

שמרו על קשר

אנו עושים הכל על מנת לספק לכם תוכן איכותי אמין ומקורי במידה ומצאתם טעות או לכל נושא אחר אנא מלאו את הפרטים למטה ונחזור אליכם במהירות האפשרית.